প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী গ্রোথ স্তোরী অসি নম্বরশিংদা পীরি, ইকনোমিক সর্ভেদগী পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওইবা দেতা পোইন্ত খরা: প্রধান মন্ত্রী
31 JAN 2025 7:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইনফ্রাস্ত্রকচর, ইনর্জী, এগ্রিকলচর, অমসুং ইন্নোভেসনদা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা খুমাং চাউশিনবা অদু পল্লদুনা ইকনোমিক সর্ভে 2024-25দগী মরু ওইবা ৱাফমশিং ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা তৌখিবা পোস্ততা হায়খি;
“ইকনোমিক সর্ভেদগী পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওইবা দেতা পোইন্ত খরা। মসি য়ৈংবীয়ু…”

Prime Minister's Office
India's Growth Story in Numbers, Some interesting data points from the Economic Survey: Prime Minister
31 JAN 2025 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted key insights from the Economic Survey 2024-25 underscoring India’s remarkable progress in infrastructure, energy, agriculture, and innovation.
The Prime Minister said in X post;
“Some interesting data points from the Economic Survey. Do have a look…”