প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফলশিংগী লিস্ত: ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতিগী ভারত্তা লাকপা স্তেৎ ভিজিৎ (জনুৱারী 23 -26, 2025)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Imphal
সিরিএল মশিং
MoUশিং / য়ানৱারোলশিং
1.
ভারতকী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী হকশেল মন্ত্রালয়গী মরক্তা হেল্থ কোওপরেসনগী MoU।
2.
ইন্দিয়ন কোস্ত গার্দ অমসুং BAKAMLA, ইন্দোনেসিয়াগী মরক্তা মেরিতাইম সেফতী অমসুং সেক্যুরিতী কোওপরেসনগী মতাংদা MoU। (রিন্যুএল)
3.
ফার্মাকোপোইয়া কম্মিসন ফোর ইন্দিয়ন মেদিসিন এন্দ হোমিওপেথী, আয়ুশ মন্ত্রালয় অমসুং ইন্দোনেসিয়া ফুদ এন্দ দ্রগ ওথোরিতীগী মরক্তা ত্রেদিস্নেল মেদিসিন ক্বালিতী এস্যুরেন্সকী লমগী মতাংদা MoU।
4.
ভারতকী ইলেক্ত্রোনিক্স এন্দ ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মন্ত্রালয় অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী কম্ম্যুনিকেসন এন্দ দিজিতেল এফিয়র্স মন্ত্রালয়গী মরক্তা দিজিতেল দিবেলপমেন্তগী লমদা কোওপরেসন পীনবগী MoU।
5.
ভারতকী কলচর মন্ত্রালয় অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী কলচর মন্ত্রালয়গী মরক্তা কলচরেল এক্সচেঞ্জ প্রোগ্রাম। (2025-28কী মতমগী ওইনা)
রিপোর্তশিং
1.
3শুবা ইন্দিয়া - ইন্দোনেসিয়া CEOs ফোরম: প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং রাস্ত্রপতি প্রবোৱোগী মমাংদা কো-চিয়রশিংনা মপাল থৌরম মন্ত্রী অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী ফোরেন মন্ত্রীদা মখোয়গী জোইন্ত রিপোর্ত পুথোকখি।

Prime Minister's Office
List of Outcomes: State visit of President of Indonesia to India (January 23-26, 2025)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Delhi
Sr. No. MoUs / Agreements
1. MoU on Health Cooperation between Ministry of Health and Family Welfare, India and Ministry of Health, Indonesia.
2. MoU on Maritime Safety and Security Cooperation between Indian Coast Guard and BAKAMLA, Indonesia. (Renewal)
3. MoU in the Field of Traditional Medicine Quality Assurance between Pharmacopoeia Commission for Indian Medicine & Homeopathy, Ministry of AYUSH and Indonesian Food and Drug Authority.
4. MoU on Cooperation in the Fields of Digital Development between Ministry of Electronics and Information Technology, India and Ministry of Communication and Digital Affairs, Indonesia.
5. Cultural Exchange Program between Ministry of Culture, India and Ministry of Culture, Indonesia. (Period 2025-28)
Reports
1. 3rd India- Indonesia CEOs Forum: The co-chairs presented their joint report to External Affairs Minister & Foreign Minister of Indonesia in presence of Prime Minister Narendra Modi & President Prabowo.