Prime Minister's Office
List of Outcomes: State visit of President of Indonesia to India (January 23-26, 2025)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Delhi
Sr. No. MoUs / Agreements
1. MoU on Health Cooperation between Ministry of Health and Family Welfare, India and Ministry of Health, Indonesia.
2. MoU on Maritime Safety and Security Cooperation between Indian Coast Guard and BAKAMLA, Indonesia. (Renewal)
3. MoU in the Field of Traditional Medicine Quality Assurance between Pharmacopoeia Commission for Indian Medicine & Homeopathy, Ministry of AYUSH and Indonesian Food and Drug Authority.
4. MoU on Cooperation in the Fields of Digital Development between Ministry of Electronics and Information Technology, India and Ministry of Communication and Digital Affairs, Indonesia.
5. Cultural Exchange Program between Ministry of Culture, India and Ministry of Culture, Indonesia. (Period 2025-28)
Reports
1. 3rd India- Indonesia CEOs Forum: The co-chairs presented their joint report to External Affairs Minister & Foreign Minister of Indonesia in presence of Prime Minister Narendra Modi & President Prabowo.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫଳାଫଳ ତାଲିକା : ଇଣ୍ଡୋନେସିଆ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଭାରତକୁ ସରକାରୀ ଗସ୍ତ (୨୩-୨୬ ଜାନୁଆରୀ, ୨୦୨୫)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Bhubaneshwar
ସିରିଅର ନମ୍ବର ଏମ୍ଓୟୁ / ଚୁକ୍ତିନାମା
1. ଭାରତର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର କଲ୍ୟାଣ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏବଂ ଇଣ୍ଡୋନେସିଆର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ମଧ୍ୟରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସହଯୋଗ ପାଇଁ ଚୁକ୍ତିନାମା
2. ଭାରତୀୟ ତଟରକ୍ଷୀ ବାହିନୀ ଏବଂ ବାକାମଲା, ଇଣ୍ଡୋନେସିଆ ମଧ୍ୟରେ ସାମୁଦ୍ରିକ ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ସୁରକ୍ଷା ସହଯୋଗ ପାଇଁ ଚୁକ୍ତିନାମା । (ନବୀକରଣ)
3. ଆୟୁଷ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଭାରତୀୟ ଔଷଧ ଏବଂ ହୋମିଓପାଥି ପାଇଁ ଫାର୍ମାକୋପିଆ କମିଶନ ଏବଂ ଇଣ୍ଡୋନେସିଆର ଖାଦ୍ୟ ଏବଂ ଔଷଧ ପ୍ରାଧିକରଣ ମଧ୍ୟରେ ପାରମ୍ପରିକ ଔଷଧ ଗୁଣବତ୍ତା ନିଶ୍ଚିତକରଣ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଚୁକ୍ତିନାମା ।
4. ଭାରତର ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସ ଓ ସୂଚନା ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏବଂ ଇଣ୍ଡୋନେସିଆର ଯୋଗାଯୋଗ ଓ ଡିଜିଟାଲ୍ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ମଧ୍ୟରେ ଡିଜିଟାଲ୍ ବିକାଶ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସହଯୋଗ ପାଇଁ ଚୁକ୍ତିନାମା ।
5. ଭାରତ ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏବଂ ଇଣ୍ଡୋନେସିଆର ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ମଧ୍ୟରେ ସାଂସ୍କୃତିକ ଆଦାନପ୍ରଦାନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ । (2025-28 ଅବଧି)
ରିପୋର୍ଟ
- ତୃତୀୟ ଭାରତ-ଇଣ୍ଡୋନେସିଆ ସିଇଓ ଫୋରମ୍ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏବଂ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ପ୍ରବୋୱୋଙ୍କ ଉପସ୍ଥିତିରେ ସହ-ଅଧ୍ୟକ୍ଷମାନେ ବୈଦେଶିକ ମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ ଇଣ୍ଡୋନେସିଆର ବୈଦେଶିକ ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ମିଳିତ ରିପୋର୍ଟ ପ୍ରଦାନ କରିଥିଲେ ।