প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকা - ইণ্ডোনেছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ ভাৰত ভ্ৰমণ (২৩ জানুৱাৰীৰ পৰা ২৬ জানুৱাৰী, ২০২৫)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Guwahati
ক্ৰমিক নং
বুজাবুজি চুক্তিসমূহ / চুক্তিসমূহ
১
ভাৰতৰ স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয় আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ স্বাস্থ্য মন্ত্ৰালয়ৰ মাজত স্বাস্থ্য সহযোগিতাৰ বুজাবুজি চুক্তি।
২
ভাৰতীয় উপকূলৰক্ষী আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ বাকামলাৰ মাজত সামুদ্ৰিক সুৰক্ষা আৰু নিৰাপত্তা সহযোগিতাৰ বুজাবুজি চুক্তি। (নবীকৰণ)
৩
ভাৰতীয় চিকিৎসা আৰু হোমিঅ’পেথিৰ ফাৰ্মাকোপিয়া আয়োগ, আয়ুষ মন্ত্ৰালয় আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ খাদ্য আৰু ঔষধ কৰ্তৃপক্ষৰ মাজত পৰম্পৰাগত চিকিৎসাৰ গুণগত নিশ্চয়তাৰ ক্ষেত্ৰত বুজাবুজিৰ চুক্তি।
৪
ভাৰতৰ ইলেক্ট্ৰনিকছ আৰু তথ্য প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰালয় আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ যোগাযোগ আৰু ডিজিটেল পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ মাজত ডিজিটেল উন্নয়নৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বুজাবুজি চুক্তি।
৫
ভাৰতৰ সাংস্কৃতিক মন্ত্ৰালয় আৰু ইণ্ডোনেছিয়াৰ সাংস্কৃতিক মন্ত্ৰালয়ৰ মাজত সাংস্কৃতিক বিনিময় কাৰ্যসূচী। (২০২৫-২৮ চনৰ সময়ছোৱা)
Reports
১
তৃতীয় ভাৰত- ইণ্ডোনেছিয়া চিইঅ’ মঞ্চ: প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডী আৰু ৰাষ্ট্ৰপতি প্ৰব’ৱ’ৰ উপস্থিতিত সহ-অধ্যক্ষসকলে ইণ্ডোনেছিয়াৰ বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰী আৰু বৈদেশিক মন্ত্ৰীক তেওঁলোকৰ যৌথ প্ৰতিবেদন দাখিল কৰে।

Prime Minister's Office
List of Outcomes: State visit of President of Indonesia to India (January 23-26, 2025)
25 JAN 2025 8:54PM by PIB Delhi
Sr. No. MoUs / Agreements
1. MoU on Health Cooperation between Ministry of Health and Family Welfare, India and Ministry of Health, Indonesia.
2. MoU on Maritime Safety and Security Cooperation between Indian Coast Guard and BAKAMLA, Indonesia. (Renewal)
3. MoU in the Field of Traditional Medicine Quality Assurance between Pharmacopoeia Commission for Indian Medicine & Homeopathy, Ministry of AYUSH and Indonesian Food and Drug Authority.
4. MoU on Cooperation in the Fields of Digital Development between Ministry of Electronics and Information Technology, India and Ministry of Communication and Digital Affairs, Indonesia.
5. Cultural Exchange Program between Ministry of Culture, India and Ministry of Culture, Indonesia. (Period 2025-28)
Reports
1. 3rd India- Indonesia CEOs Forum: The co-chairs presented their joint report to External Affairs Minister & Foreign Minister of Indonesia in presence of Prime Minister Narendra Modi & President Prabowo.