প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতিদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
17 SEP 2025 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী 75শুবা মপোক নুমিৎকীদমক য়াইফ পাউজেল পীরকপদা ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতি, শ্রী সি.পি. রাধাকৃষ্ণনদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। “অদোমগী য়াইফ-পাউজেলশিংনা কত্থোকপগা লোয়ননা লৈবাক অসিগী শেবা তৌনবা ফিরেপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
ঙসিগী X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“অদোমগী মীনুংশি লৈবা য়াইফ-পাউজেলশিংগীদমক থাগৎচরি, উপ রাস্ত্রপতি থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণনজী। অদোমগী য়াইফ-পাউজেলশিংনা কত্থোকপগা লোয়ননা লৈবাক অসিগী শেবা তৌনবা ফিরেপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লি।”
@VPIndia
@CPR_VP

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to Vice President Of India for birthday wishes
17 SEP 2025 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his gratitude to the Vice President Of India, Shri C.P. Radhakrishnan for greetings on his 75th birthday. "Your wishes further strengthen the resolve to serve the nation with dedication", Shri Modi stated.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Thank you for your gracious greetings, Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji. Your wishes further strengthen the resolve to serve the nation with dedication."
@VPIndia
@CPR_VP