Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah hails CRPF's CoBRA Battalion and Jharkhand police for achieving a huge success in anti-Naxal operation in Hazaribagh, Jharkhand
In the anti-Naxal operation, notorious Naxal commander with ₹1 crore bounty, CPI (M)’s CCM Sahdev Soren alias Parvesh has been neutralized
Security forces also eliminated two other bounty Naxals - Raghunath Hembram alias Chanchal and Birsen Ganjhu alias Ramkhelawan
Following this anti-Naxal operation, Naxalism has been completely eradicated from the Bokaro region of northern Jharkhand
Soon, the entire country will be free from the menace of Naxalism
15 SEP 2025 5:35PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has hailed the CoBRA Battalion of the Central Reserve Police Force (CRPF) and Jharkhand police for achieving a huge success in an anti-Naxal operation in Hazaribagh, Jharkhand today.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah said that the CoBRA Battalion of the Central Reserve Police Force (CRPF) and Jharkhand police have achieved a huge success in an anti-Naxal operation in Hazaribagh, Jharkhand today. In this operation, the notorious Naxal commander with 1 crore bounty, CPI (M)’s CCM Sahdev Soren alias Parvesh has been neutralized. Two other bounty Naxals—Raghunath Hembram alias Chanchal and Birsen Ganjhu alias Ramkhelawan—have also been eliminated by the security forces. Shri Shah added that following this anti-Naxal operation, Naxalism has been completely eradicated from the Bokaro region of northern Jharkhand. Soon, the entire country will be free from the menace of Naxalism.

গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে ঝাৰখণ্ডৰ হাজাৰীবাগত নক্সাল-বিৰোধী অভিযানত বৃহৎ সফলতা লাভৰ বাবে চিআৰপিএফ-ৰ কোব্ৰা বেটেলিয়ন আৰু ঝাৰখণ্ড আৰক্ষীক প্ৰশংসা কৰে
নক্সাল-বিৰোধী অভিযানটোত ১ কোটি টকাৰ বাউন্টি আগবঢ়োৱা কুখ্যাত নক্সাল কমাণ্ডাৰ চিচিএম সহদেৱ চোৰেন ওৰফে পৰৱেশক নিধন কৰা হৈছে
নিৰাপত্তা বাহিনীয়ে আন দুটা বাউন্টি আগবঢ়োৱা নক্সালকো নিধন কৰে - ৰঘুনাথ হেমব্ৰম ওৰফে চঞ্চল আৰু বীৰসেন গঞ্জু ওৰফে ৰামখেলাৱন
এই নক্সাল-বিৰোধী অভিযানৰ লগে-লগে উত্তৰ ঝাৰখণ্ডৰ বোকাৰো অঞ্চলৰ পৰা নক্সালবাদ সম্পূৰ্ণৰূপে নিৰ্মূল হৈছে, অতি সোনকালেই সমগ্ৰ দেশ নক্সালবাদৰ ভীতিৰ পৰা মুক্ত হ’ব
15 SEP 2025 5:35PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি ঝাৰখণ্ডৰ হাজাৰীবাগত নক্সাল-বিৰোধী অভিযানত বৃহৎ সফলতা লাভৰ বাবে কেন্দ্ৰীয় সংৰক্ষিত আৰক্ষী বাহিনী (CRPF)-ৰ কোব্ৰা বেটেলিয়ন আৰু ঝাৰখণ্ড আৰক্ষীক প্ৰশংসা কৰে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে আজি ঝাৰখণ্ডৰ হাজাৰীবাগত নক্সাল-বিৰোধী অভিযানত কেন্দ্ৰীয় সংৰক্ষিত আৰক্ষী বাহিনী (CRPF)-ৰ কোব্ৰা বেটেলিয়ন আৰু ঝাৰখণ্ড আৰক্ষীয়ে বৃহৎ সফলতা লাভ কৰে। নক্সাল-বিৰোধী অভিযানটোত ১ কোটি টকাৰ বাউন্টি আগবঢ়োৱা কুখ্যাত নক্সাল কমাণ্ডাৰ চিচিএম সহদেৱ চোৰেন ওৰফে পৰৱেশক নিধন কৰা হৈছে। নিৰাপত্তা বাহিনীয়ে আন দুটা বাউন্টি আগবঢ়োৱা নক্সালকো নিধন কৰে – নক্সাল দুটাৰ নাম ৰঘুনাথ হেমব্ৰম ওৰফে চঞ্চল আৰু বীৰসেন গঞ্জু ওৰফে ৰামখেলাৱন। শ্ৰী শ্বাহে লগতে কয় যে এই নক্সাল-বিৰোধী অভিযানৰ লগে-লগে উত্তৰ ঝাৰখণ্ডৰ বোকাৰো অঞ্চলৰ পৰা নক্সালবাদ সম্পূৰ্ণৰূপে নিৰ্মূল হৈছে আৰু অতি সোনকালেই সমগ্ৰ দেশো নক্সালবাদৰ ভীতিৰ পৰা মুক্ত হ’ব।