প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান কপ সিলভর মেদল ফংলবা ভারতকী নুপীশিংগী হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2025 9:21PM by PIB Imphal
নুপীশিংগী এসিয়া কপ ২০২৫ দা মখোয়না ফজনা শানদুনা মখোয়না সিলভর মেদল ফংখিবা অমসুং লৈবাক্কী মিংচৎ পুরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপীশিংগী হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ঙসি এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীশিংগী এসিয়া কপ ২০২৫ দা সিলভর মেদল ফংদুনা ঐখোয়গী ভারতকী নুপীশিংগী হোক্কি তিমনা লৈবাক অসি চাউথোকচবা পোকহল্লে। মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং তিমগী থৌনা মশক থোকপা অমনি। তুংদা মখোয়গী য়াইফনবা মখোয়গী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s Hockey Team on Asia Cup Silver Medal
14 SEP 2025 9:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the Indian Women’s Hockey Team for their outstanding performance at the Women’s Asia Cup 2025, where they secured the Silver Medal and brought pride to the nation.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Our Indian Women’s Hockey Team has made the nation proud by winning the Silver Medal in the Women’s Asia Cup 2025. Congratulations to them. Their determination and team spirit are simply outstanding. Wishing them the very best for the times to come.”