প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী হাসান্দা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
13 SEP 2025 8:36AM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী হাসান্দা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“কর্নাতকাগী হাসান্দা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না থম্মোয় কায়হল্লে। অৱাবা তানফম অসিদা, মখোয়গী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্কনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”।