প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জেৰুজালেমত সংঘটিত জঘন্য সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণক গৰিহণা দিয়ে
08 SEP 2025 9:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জেৰুজালেমত নিৰীহ সাধাৰণ নাগৰিকৰ ওপৰত সংঘটিত জঘন্য সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণক তীব্ৰ ভাষাৰে গৰিহণা দিয়ে। "ভাৰতে সন্ত্ৰাসবাদৰ সকলো ৰূপ তথা প্ৰকাশকে গৰিহণা জনাই আহিছে আৰু সন্ত্ৰাসবাদৰ বিৰুদ্ধে শূন্য সহনশীল নীতিত দৃঢ়তাৰে থিয় দিছে", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
"আজি জেৰুজালেমত নিৰীহ সাধাৰণ নাগৰিকৰ ওপৰত সংঘটিত জঘন্য সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণক তীব্ৰ ভাষাৰে গৰিহণা দিছোঁ। আমি নিহতসকলৰ পৰিয়াল-বৰ্গলৈ আন্তৰিক সমবেদনা জ্ঞাপন আৰু আহতসকলৰ আশু-আৰোগ্য কামনা কৰিছোঁ।
ভাৰতে সন্ত্ৰাসবাদৰ সকলো ৰূপ তথা প্ৰকাশকে গৰিহণা জনাই আহিছে আৰু সন্ত্ৰাসবাদৰ বিৰুদ্ধে শূন্য সহনশীল নীতিত দৃঢ়তাৰে থিয় দিছে।"
@netanyahu

Prime Minister's Office
Prime Minister condemns the heinous terrorist attack in Jerusalem
08 SEP 2025 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has strongly condemned the heinous terrorist attack on innocent civilians in Jerusalem today."India condemns terrorism in all its forms and manifestations and stands firm in its policy of zero tolerance towards terrorism", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Strongly condemn the heinous terrorist attack on innocent civilians in Jerusalem today. We extend our heartfelt condolences to the families of the victims and wish a speedy recovery to those injured.
India condemns terrorism in all its forms and manifestations and stands firm in its policy of zero tolerance towards terrorism."
@netanyahu