Prime Minister's Office
Prime Minister condemns the heinous terrorist attack in Jerusalem
08 SEP 2025 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has strongly condemned the heinous terrorist attack on innocent civilians in Jerusalem today."India condemns terrorism in all its forms and manifestations and stands firm in its policy of zero tolerance towards terrorism", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Strongly condemn the heinous terrorist attack on innocent civilians in Jerusalem today. We extend our heartfelt condolences to the families of the victims and wish a speedy recovery to those injured.
India condemns terrorism in all its forms and manifestations and stands firm in its policy of zero tolerance towards terrorism."
@netanyahu

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেরোরিষ্টশিংনা জেরুসালেমদা খুৎ থারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
08 SEP 2025 9:23PM by PIB Imphal
ঙসি জেরুসালেমদা মীচম মীয়ামদা তেরোরিষ্টশিংনা জেরুসালেমদা খুৎ থারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারতনা মখল খুদিংমক্কী তেরোরিজম অমসুং মসিগী থবকশিং য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি অমসুং তেরোরিজমগী মায়োক্ত খাংদুনা লৈথোক্তবা লৈবাক অসিগী থৌশিল লেংদনা লৈরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি জেরুসালেমদা মীচম মীয়ামদা তেরোরিষ্টশিংনা জেরুসালেমদা খুৎ থারকপদা য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
ভারতনা মখল খুদিংমক্কী তেরোরিজম অমসুং মসিগী থবকশিং য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি অমসুং তেরোরিজমগী মায়োক্ত খাংদুনা লৈথোক্তবা লৈবাক অসিগী থৌশিল লেংদনা লৈরি”।
@netanyahu