প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পালঘরদা থোকখিবা দলন নীংখাইবগী থৌদোক অদু অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 AUG 2025 8:23PM by PIB Imphal
ভারতকী প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা অৱাবা নংহনখিবা অমসুং কয়া অমা অশোক অপন নংহনখিবা মহারাস্ত্রাগী পালঘরদা রেসিদেন্সিএল বিল্দিং অমা নীংখাইবগী লৈবাক থীবা থৌদোক অদু অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা Xতা পোস্ত তৌরদুনা হায়:
“মহারাস্ত্রাগী পালঘরদা দলন অমা নীংখাইবনা মরম ওইদুনা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক অদু য়াম্না নুংঙাইতে। অৱাবা তানফম অসিদা অৱাবা নংলবা মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবশিংদা পীবা য়াবা তেংবাং পুম্নমক পীরি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister Expresses Grief Over Palghar Building Collapse
28 AUG 2025 8:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister of India, Shri Narendra Modi, has expressed deep sorrow over the tragic collapse of a residential building in Palghar, Maharashtra, which has affected many and left several injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the mishap due to the collapse of a building in Palghar, Maharashtra. My thoughts are with the affected people and their families in this difficult hour. Praying for the speedy recovery of the injured. Authorities are providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”