ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ କିନଡ୍ରିଲର ସିଇଓ ତଥା ଚେୟାରମ୍ୟାନ ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ ସ୍କ୍ରୋଏଟର
21 AUG 2025 9:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ କିନଡ୍ରିଲର ସିଇଓ ତଥା ଚେୟାରମ୍ୟାନ ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ ସ୍କ୍ରୋଏଟର ଭେଟିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବୈଶ୍ୱିକ ସହଯୋଗୀଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ସ୍ୱାଗତ କରିଥିଲେ । ଭାରତରେ ଥିବା ବିପୁଳ ସୁଯୋଗର ବ୍ୟବହାର କରିବା ଏବଂ ଦେଶର ଦକ୍ଷ ଯୁବଶକ୍ତିଙ୍କ ସହଯୋଗ ନେବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଥିଲେ ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇ କହିଥିଲେ,ଏଭଳି ସହଯୋଗିତା ଦ୍ୱାରା ମିଳୁଥିବା ସଲୁ୍ୟସନ ରେ କେବଳ ଭାରତ ନୁହେଁ ବୈଶ୍ୱିକ ପ୍ରଗତିକୁ ମଧ୍ୟ ସହାୟତା ମିଳିପାରିବ ।
ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ ସ୍କ୍ରୋଏଟରଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ମାର୍ଟିନ ସ୍କ୍ରୋଏଟରଙ୍କ ସହ ଏହା ବାସ୍ତବରେ ଏକ ସମୃଦ୍ଧ ବୈଠକ ଥିଲା । ଭାରତ ସର୍ବଦା ବୈଶ୍ୱିକ ସହଯୋଗୀମାନଙ୍କୁ ଦେଶରେ ଥିବା ବିପୁଳ ସୁବିଧାର ଫାଇଦା ନେବାକୁ ଏବଂ ଦେଶର ଦକ୍ଷ ଯୁବଶକ୍ତିଙ୍କ ସହଯୋଗ ନେବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରୁଛି ।
ମିଳିତ ଭାବେ ଆମେ ସଲୁ୍ୟସନ ସୃଷ୍ଟି କରିପାରିବା ଯାହା କେବଳ ଭାରତ ନୁହେଁ ବୈଶ୍ୱିକ ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ଅବଦାନ ରଖିବ ।

Prime Minister's Office
Chairman and CEO of Kyndryl, Mr Martin Schroeter meets Prime Minister
21 AUG 2025 9:50PM by PIB Delhi
Chairman and CEO of Kyndryl, Mr Martin Schroeter meets Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi. The Prime Minister extended a warm welcome to global partners, inviting them to explore the vast opportunities in India and collaborate with the nation’s talented youth to innovate and excel.
Shri Modi emphasized that through such partnerships, solutions can be built that not only benefit India but also contribute to global progress.
Responding to the X post of Mr Martin Schroeter, the Prime Minister said;
“It was a truly enriching meeting with Mr. Martin Schroeter. India warmly welcomes global partners to explore the vast opportunities in our nation and collaborate with our talented youth to innovate and excel.
Together, we all can build solutions that not only benefit India but also contribute to global progress.”