ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ ପୁଣି ଆସିଛି ଏବଂ ତାହା ମଧ୍ୟ ଏକ ନୂତନ ଏବଂ ଚମତ୍କାର ଢାଞ୍ଚାରେ ! : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 FEB 2025 1:18PM by PIB Bhubaneswar
ସମସ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା, ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତା ଏବଂ ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କୁ #PPC2025 ଦେଖିବାକୁ ଅନୁରୋଧ, ଯେଉଁଥିରେ ଚାପମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷାର ବିଭିନ୍ନ ଦିଗକୁ ପରିସରଭୁକ୍ତ କରୁଥିବା 8ଟି ଅତ୍ୟନ୍ତ ଆକର୍ଷଣୀୟ ଏପିସୋଡ୍ ରହିଛି ! : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06. 02. 2025 : ସମସ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା, ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତା ଏବଂ ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କୁ ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା 2025 ଦେଖିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରି, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ X ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି,:
“‘ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚା’ ପୁଣି ଆସିଛି ଏବଂ ତାହା ମଧ୍ୟ ଏକ ନୂତନ ଏବଂ ଚମତ୍କାର ଢାଞ୍ଚାରେ !
ସମସ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା, ସେମାନଙ୍କ ପିତାମାତା ଏବଂ ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କୁ #PPC2025 ଦେଖିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି, ଯେଉଁଥିରେ ଚାପମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷାର ବିଭିନ୍ନ ଦିଗକୁ ନେଇ 8ଟି ଅତ୍ୟନ୍ତ ଆକର୍ଷଣୀୟ ଏପିସୋଡ୍ ରହିଛି! ”

Prime Minister's Office
‘Pariksha Pe Charcha’ is back and that too in a fresh and livelier format!: Prime Minister
Urging all #ExamWarriors, their parents and teachers to watch #PPC2025, consisting of 8 very interesting episodes covering different aspects of stress free exams!: PM
06 FEB 2025 1:18PM by PIB Delhi
Urging all Exam Warriors, their parents and teachers to watch the Pariksha Pe Charcha 2025, the Prime Minister Shri Narendra Modi in a post on X wrote,:
“‘Pariksha Pe Charcha’ is back and that too in a fresh and livelier format!
Urging all #ExamWarriors, their parents and teachers to watch #PPC2025, consisting of 8 very interesting episodes covering different aspects of stress free exams!”