প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
'পরিখা পে চর্চা' অমুক হল্লক্লে, অদুসু হান্নদগী হেন্না নৌবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা মওংদা!: প্রধান মন্ত্রী
#ExamWarriors খুদিংমক, মখোয়গী মমা মপা অমসুং ওজাশিংবু পরিখাদা পুক্নিং নুংনাংবা য়াওদনা থানবগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং য়াওরিবা নুংঙাইরবা তাংকক ৮ য়াওবা #PPC2025 য়েংননবা পুক্নিং চিংশিঞ্জরি!: প্রধান মন্ত্রী
06 FEB 2025 1:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা একজাম ৱারিয়র খুদিং, মখোয়গী মমা মপা অমসুং ওজাশিংবু পরিখা পে চর্চা ২০২৫ মীৎয়েং তাবীনবা পুক্নিং চিংশিনলদুনা ইখি,:
"'পরিখা পে চর্চা' অমুক হল্লক্লে, অদুসু হান্নদগী হেন্না নৌবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা মওংদা!
#ExamWarriors খুদিংমক, মখোয়গী মমা মপা অমসুং ওজাশিংবু পরিখাদা পুক্নিং নুংনাংবা য়াওদনা থানবগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং য়াওরিবা নুংঙাইরবা তাংকক ৮ য়াওবা #PPC2025 য়েংননবা পুক্নিং চিংশিঞ্জরি!"

Prime Minister's Office
‘Pariksha Pe Charcha’ is back and that too in a fresh and livelier format!: Prime Minister
Urging all #ExamWarriors, their parents and teachers to watch #PPC2025, consisting of 8 very interesting episodes covering different aspects of stress free exams!: PM
06 FEB 2025 1:18PM by PIB Delhi
Urging all Exam Warriors, their parents and teachers to watch the Pariksha Pe Charcha 2025, the Prime Minister Shri Narendra Modi in a post on X wrote,:
“‘Pariksha Pe Charcha’ is back and that too in a fresh and livelier format!
Urging all #ExamWarriors, their parents and teachers to watch #PPC2025, consisting of 8 very interesting episodes covering different aspects of stress free exams!”