প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কৃষকৰ কল্যাণক আগুৱাই নিয়াৰ বাবে আমাৰ চৰকাৰ সম্পূৰ্ণ দায়বদ্ধ: প্ৰধানমন্ত্ৰী
২০২৫ চনৰ প্ৰথমখন কেবিনেট আমাৰ কৃষকৰ সমৃদ্ধি বৃদ্ধিৰ বাবে উৎসৰ্গিত: প্ৰধানমন্ত্ৰী
01 JAN 2025 5:13PM by PIB Guwahati
আজি ২০২৫ চনৰ প্ৰথম কেবিনেট বৈঠকত গ্ৰহণ কৰা মূল সিদ্ধান্তসমূহৰ আলোকপাত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চৰকাৰে কৃষকৰ কল্যাণক আগুৱাই নিয়াৰ বাবে সম্পূৰ্ণৰূপে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ বুলি দোঁহাৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছেঃ-
“আমাৰ চৰকাৰ কৃষকৰ কল্যাণক আগুৱাই নিয়াৰ বাবে সম্পূৰ্ণৰূপে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। আমাৰ দেশখনক খাদ্য সামগ্ৰী যোগান ধৰিবলৈ কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰা আমাৰ সকলো কৃষক ভাই-ভনীক লৈ আমি গৌৰৱান্বিত। ২০২৫ চনৰ প্ৰথমখন কেবিনেট আমাৰ কৃষকৰ সমৃদ্ধি বৃদ্ধিৰ বাবে উৎসৰ্গিত। এই ক্ষেত্ৰত মূল সিদ্ধান্ত লোৱাত মই আনন্দিত।”

Prime Minister's Office
Our Government is fully committed to furthering welfare of farmers: Prime Minister
The first Cabinet of 2025 is dedicated to enhancing prosperity for our farmers: PM
01 JAN 2025 5:13PM by PIB Delhi
In light of the key decisions taken in the first Cabinet of 2025, the Prime Minister Shri Narendra Modi today reiterated that the Government was fully committed to furthering welfare of farmers.
In a post on X, he wrote:
“Ours is a Government fully committed to furthering welfare of farmers. We are proud of all our farmer sisters and brothers who work hard to feed our nation. The first Cabinet of 2025 is dedicated to enhancing prosperity for our farmers. I am glad that key decisions have been taken in this regard.”