প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৌমীশিংগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা ঐখোয়গী সরকারনা মপুংফানা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
২০২৫ গী অহানবা মন্ত্রীমন্দলগী মীফম ঐখোয়গী লৌমীশিংগী নুংঙাই-য়াইফবা হেনগৎহন্নবা কৎথোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
01 JAN 2025 5:13PM by PIB Imphal
২০২৫ গী অহানবা মন্ত্রীমন্দলগী মীফমদা লৌখিবা মরুওইবা ৱারেপশিং পল্লদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি লৌমীশিংগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা ঐখোয়গী সরকারনা মপুংফানা থবক পায়খৎলে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী সরকার অসি লৌমীশিংগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা মপুংফানা থবক পায়খৎপা সরকার অমনি। ঐখোয়গী লৈবাক অসি থাক্নবা থবক কন্না শুরিবা ঐখোয়গী লৌমীশিং ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচরি। ২০২৫ গী অহানবা মন্ত্রীমন্দলগী মীফম ঐখোয়গী লৌমীশিংগী নুংঙাই-য়াইফবা হেনগৎহন্নবা কৎথোক্লে। থবক অসিগীদমক মরুওইবা ৱারেপশিং লৌবদা ঐ হরাওরে”।

Prime Minister's Office
Our Government is fully committed to furthering welfare of farmers: Prime Minister
The first Cabinet of 2025 is dedicated to enhancing prosperity for our farmers: PM
01 JAN 2025 5:13PM by PIB Delhi
In light of the key decisions taken in the first Cabinet of 2025, the Prime Minister Shri Narendra Modi today reiterated that the Government was fully committed to furthering welfare of farmers.
In a post on X, he wrote:
“Ours is a Government fully committed to furthering welfare of farmers. We are proud of all our farmer sisters and brothers who work hard to feed our nation. The first Cabinet of 2025 is dedicated to enhancing prosperity for our farmers. I am glad that key decisions have been taken in this regard.”