প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল ক্রিতিকেল মিনরেল্স মিসন, মিসন সুদর্সন চক্র, বিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনা, নেস্নেল দীপ ৱাতর এক্সপ্লোরেসন্নচিংবা লৈঙাক্কী মশক নাইবা থৌশিলশিং তাকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে
19 AUG 2025 12:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল ক্রিতিকেল মিনরেল্স মিসন, মিসন সুদর্সন চক্র, বিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনা, নেস্নেল দীপ ৱাতর এক্সপ্লোরেসন্নচিংবা ভারতবু খ্বায়দগী খোঙজেল য়াঙবা শেন্মিৎলোন ওইহল্লিবা অমদি বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা লৈবাক্কী খোঙচত্তা খোঙজেল হাপ্লিবা লৈঙাক্কী মশক নাইবা থৌশিলশিং তাকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে।
মথক্তা পনখ্রিবা হীরমশিং অসিদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী হর্দীপ সিংহ পুরিনা ইবা আর্তিকল অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuri না নেস্নেল ক্রিতিকেল মিনরেল্স মিসন, মিসন সুদর্সন চক্র, বিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনা, নেস্নেল দীপ ৱাতর এক্সপ্লোরেসন্নচিংবা ভারতবু খ্বায়দগী খোঙজেল য়াঙবা শেন্মিৎলোন ওইহল্লিবা অমদি বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা লৈবাক্কী খোঙচত্তা খোঙজেল হাপ্লিবা লৈঙাক্কী মশক নাইবা থৌশিলশিংগী মরমদা তাক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the government’s landmark initiatives, such as the National Critical Minerals Mission, Mission Sudarshan Chakra, Viksit Bharat Rozgar Yojana, National Deep Water Exploration
19 AUG 2025 12:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article highlights the government’s landmark initiatives, such as the National Critical Minerals Mission, Mission Sudarshan Chakra, Viksit Bharat Rozgar Yojana, National Deep Water Exploration and more, which are propelling India as the fastest-growing economy and driving the nation’s journey towards Viksit Bharat.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri on the subject mentioned above, Shri Modi said;
“Union Minister Shri @HardeepSPuri highlights the government’s landmark initiatives, such as the National Critical Minerals Mission, Mission Sudarshan Chakra, Viksit Bharat Rozgar Yojana, National Deep Water Exploration and more, which are propelling India as the fastest-growing economy and driving the nation’s journey towards Viksit Bharat.”