প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতিনা পি.এম. নরেন্দ্র মোদীদা তেলিফোন তৌরকখ্রে
পি.এম.না মমাং থাদা ব্রাজিলদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎ অদু নীংশিংখ্রে
লুচিংবা অনিনা ত্রেদ, তেক্নোলোজী, ইনর্জী, ঙাকশেল, লৌউ-শিংউ, হকশেল অমসুং পিপল-তু-পিপলগী মরীশিংদা তেংবাং পীনবা হেনগৎহন্নবা য়ান্নখি
মখোয়না নাকল অনিমক্তা কান্নগদবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেলগী হীরমশিংদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি
07 AUG 2025 9:34PM by PIB Imphal
ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সিলেন্সী, শ্রী লুইজ ইনাসিও লুলা দি সিলভানা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা তেলিফোন তৌরকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রেদ, তেক্নোলোজী, ইনর্জী, ঙাকশেল, লৌউ-শিংউ, হকশেল, অমসুং পিপল-তু-পিপলগী মরীশিংদা তেংবাং পীনবা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফ্রেমৱার্ক অমদা লুচিংবা অনিনা য়ান্নখিবা মমাং থাদা ব্রাজিলদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎ অদু নীংশিংখি।
খন্ন-নৈনবশিং অসিদা য়ুম্ফম ওইরগা মখোয়না ইন্দিয়া-ব্রাজিল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসিবু অনৌবা পনখৈশিংদা পুখৎনবা মখোয়গী ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা নাকল অনিমক্তা কান্নগদবা রিজনেল অমসুং গ্রোবেলগী হীরম কয়ামরুমদা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি।
লুচিংবা অনিনা অদুমক পাও ফাওন্দুনা লৈনবা য়ান্নখি।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi receives a telephone call from the President of Brazil
PM recalls his visit to Brazil last month
The two leaders agree to enhance cooperation in trade, technology, energy, defence, agriculture, health and people-to-people ties
They exchange views on regional and global issues of mutual interest
07 AUG 2025 9:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of Brazil, His Excellency, Mr. Luiz Inácio Lula da Silva.
Prime Minister recalled his visit to Brazil last month during which the two leaders agreed on a framework to strengthen cooperation in trade, technology, energy, defence, agriculture, health and people-to-people ties.
Building on these discussions, they reiterated their commitment to take India-Brazil Strategic Partnership to new heights.
The two leaders exchanged views on various regional and global issues of mutual interest.
The two leaders agreed to remain in touch.