Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on landmark India-UK Comprehensive Economic and Trade Agreement
25 JUL 2025 1:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on landmark India-UK Comprehensive Economic and Trade Agreement. “The landmark India-UK Comprehensive Economic and Trade Agreement will empower Indian farmers, fishermen, artisans and small businesses, while ensuring quality products at better prices for everyday”, Shri Modi stated.
Responding to Union Minister, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister’s Office posted on X:
“Union Minister Shri @PiyushGoyal explains how the landmark India-UK Comprehensive Economic and Trade Agreement will empower Indian farmers, fishermen, artisans and small businesses, while ensuring quality products at better prices for everyday consumers.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মরুওইবা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কমপ্রিহেন্সিব ইকনমিক এন্দ ত্রেদ এগ্রীমেন্তকী মতাঙদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে
25 JUL 2025 1:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মরুওইবা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কমপ্রিহেন্সিব ইকনমিক এন্দ ত্রেদ এগ্রীমেন্তকী মতাঙদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে। “মরুওইবা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কমপ্রিহেন্সিব ইকনমিক এন্দ ত্রেদ এগ্রীমেন্ত অসিনা ভারতকী লৌমী, ঙামী, খুৎহৈবা, অমদি অপীকপা বিজিনেসশিং মপাঙ্গল হাপ্পগা লোয়ননা, নুমিৎ খুদিং শীজিন্নরিবা অফবা মখলগী পোৎলমশিং হেন্না হোঙবা মমলদা ফংহল্লগনি”, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পিয়ুস গোয়লদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyal না মতৌ করম্না মরুওইবা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কমপ্রিহেন্সিব ইকনমিক এন্দ ত্রেদ এগ্রীমেন্ত অসিনা ভারতকী লৌমী, ঙামী, খুৎহৈবা অমদি অপীকপা বিজিনেসশিংগী মপাঙ্গল হাপ্পগা লোয়ননা নুমিৎ খুদিং শীজিন্নরিবা অফবা পোৎলমশিং হেন্না হোঙবা মমলদা ফংহনগনি হায়বা শন্দোক্না তাক্লি।”