প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী ফৌজা সিংহ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
15 JUL 2025 9:29AM by PIB Imphal
মীরোল কয়াগী ইথিলগী হৌরকফম অমা ওইখিবা শক্নাইরবা মীওই শ্রী ফৌজা সিংহ লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক অচেৎপা ফিরেপ লৈবা অখন্নবা শান্নরোয় অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হকচাং ফনা লৈনবগী য়াম্না মরুওইবা হিরম অমদা ভারতকী নহারোলশিং ইথিল পীখিবা মহাক্কী মওং অমসুং মহাক্কী অঙকপা মগুন্না মরম ওইদুনা ফৌজা সিংহ জি তোপ তোপ্পা মীওই অমনি। মহাক অচেৎপা ফিরেপ লৈবা অখন্নবা শান্নরোয় অমনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মালেম শীনবা থুংনা লৈরিবা মহাকপু নুংশিজবা মশিং থিঙমদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Fauja Singh
15 JUL 2025 9:29AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Fauja Singh, whose extraordinary persona and unwavering spirit made him a source of inspiration across generations. PM hailed him as an exceptional athlete with incredible determination.
In a post on X, he said:
“Fauja Singh Ji was extraordinary because of his unique persona and the manner in which he inspired the youth of India on a very important topic of fitness. He was an exceptional athlete with incredible determination. Pained by his passing away. My thoughts are with his family and countless admirers around the world.”