প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফলশিংগী লিস্ত: ব্রাজিলদা চৎখিবা প্রধান মন্ত্রীগী স্তেৎ ভিজিৎ
09 JUL 2025 3:14AM by PIB Imphal
নাকল অনিগী মরক্তা খুৎয়েক পীনখিবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিংশিং/ এগ্রীমেন্তশিং:
1. ইন্তর্নেস্নেল তেরোরিজম অমসুং ত্রান্সনেস্নেল ওর্গনাইজ ক্রাইম থিংবদা তেংবাং পীননবা এগ্রীমেন্ত।
2. দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসনগীদমক মায় পাক্লবা লার্জ-স্কেল দিজিতেল সোলুসনশিং শিয়র তৌবদা তেংবাং পীননবা MoU।
3. রিন্যুএবল ইনর্জীদা তেংবাং পীননবা MoU।
4. EMBRAPA অমসুং ইন্দিয়ন কাউন্সিল ওফ এগ্রিকলচরেল রিসর্চকী মরক্তা এগ্রিকলচরদা রিসর্চ তৌনবা MoU।
5. ক্লাসিফাইদ ইনফোর্মেসন এক্সচেঞ্জ তৌবা অমসুং ম্যুচুএল প্রোতেক্সনগী মতাংদা এগ্রীমেন্ত।
6. ভারতকী DPIIT অমসুং ব্রাজিলগী MDICগী সেক্রেতরিএৎ ওফ কম্পিতিতিবনেস এন্দ রিগ্যুলেতরী পোলিসীগী মরক্তা ইন্তেলেকচুএল প্রোপর্তীগী লমদা তেংবাং পীননবা MoU।
অতোপ্পা মরু ওইবা লাউথোকখিবশিং:
1. ত্রেদ, কম্মর্স অমসুং ইনভেস্তমেন্ত য়েংশিন্নবগীদমক মিনিস্ত্রিএল লেবেল মেকানিজম লিংখৎপা।

Prime Minister's Office
List of Outcomes: State Visit of Prime Minister to Brazil
09 JUL 2025 3:14AM by PIB Delhi
Memorandum of Understandings/ Agreements signed between the two sides:
1. Agreement on Cooperation in Combating International Terrorism and Transnational Organized Crime.
2. MoU on Cooperation for the sharing of Successful Large-scale Digital solutions for Digital Transformation
3. MoU on Cooperation in Renewable Energy.
4. MoU on Agricultural Research between EMBRAPA and the Indian Council of Agricultural Research.
5. Agreement on the Exchange and Mutual Protection of Classified Information.
6. MoU on Cooperation in the field of Intellectual Property between DPIIT of India and Secretariat of Competitiveness and Regulatory Policy, MDIC of Brazil
Other major announcements:
1. Establishment of Ministerial level mechanism for monitoring Trade, Commerce, and Investment