ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମେରିକାର ଟେକ୍ସାସରେ ଭୟଙ୍କର ବନ୍ୟାରେ ହୋଇଥିବା ଜୀବନହାନୀ ଘଟଣାରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUL 2025 12:06AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆମେରିକାର ଟେକ୍ସାସରେହୋଇଥିବା ଭୟଙ୍କର ବନ୍ୟାରେ ହୋଇଥିବା ପ୍ରାଣହାନୀ, ବିଶେଷକରିପିଲାମାନଙ୍କ ମୃତ୍ୟୁ ପାଇଁ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଟେକ୍ସାସରେ ଆସିଥିବା ଭୟଙ୍କର ବନ୍ୟାରେ ହୋଇଥିବା ଜୀବନହାନି, ବିଶେଷକରି ପିଲାମାନଙ୍କ ମୃତ୍ୟୁ ବିଷୟରେ ଜାଣି ଗଭୀର ଦୁଃଖଅନୁଭବ କରୁଛି । ଆମେରିକା ସରକାର ଏବଂ ଶୋକସନ୍ତପ୍ତ ପରିବାରପ୍ରତି ଆମର ସମବେଦନା ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in the devastating floods in Texas, USA
06 JUL 2025 12:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over loss of lives, especially children in the devastating floods in Texas, USA.
The Prime Minister posted on X
"Deeply saddened to learn about loss of lives, especially children in the devastating floods in Texas. Our condolences to the US Government and the bereaved families."