Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in the devastating floods in Texas, USA
06 JUL 2025 12:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over loss of lives, especially children in the devastating floods in Texas, USA.
The Prime Minister posted on X
"Deeply saddened to learn about loss of lives, especially children in the devastating floods in Texas. Our condolences to the US Government and the bereaved families."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.এগী তেক্সাসতা অকনবা ঈশিং ইচাউদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
06 JUL 2025 12:06AM by PIB Imphal
য়ু.এস.এগী তেক্সাসতা অকনবা ঈশিং ইচাউদা অঙাংশিং য়াওনা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“তেক্সাসতা অকনবা ঈশিং ইচাউদা অঙাংশিং য়াওনা মীওই কয়া লৈখিদ্রে হায়বা খঙবদা থম্মোয় কায়হল্লে। য়ু.এস সরকার অমসুং অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।