প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুণ্য তিথিত স্বামী বিবেকানন্দলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
04 JUL 2025 8:50AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বামী বিবেকানন্দৰ পুণ্য তিথি উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। তেখেতে কয় যে স্বামী বিবেকানন্দৰ চিন্তাধাৰা আৰু দৃষ্টিভংগীয়ে আমাৰ সমাজক পথ-প্ৰদৰ্শন কৰি আহিছে। তেওঁ আমাৰ ইতিহাস আৰু সাংস্কৃতিক ঐতিহ্যৰ প্ৰতি গৌৰৱ আৰু আত্ম-বিশ্বাসৰ মনোভাৱ জগাই তুলিছিল বুলি শ্ৰী মোদীয়ে আৰু কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
"মই স্বামী বিবেকানন্দ জীক তেওঁৰ পুণ্য তিথিত প্ৰণাম জনাইছোঁ। তেওঁৰ চিন্তাধাৰা আৰু দৃষ্টিভংগীয়ে আমাৰ সমাজক পথ-প্ৰদৰ্শন কৰি আহিছে। তেওঁ আমাৰ ইতিহাস আৰু সাংস্কৃতিক ঐতিহ্যৰ প্ৰতি গৌৰৱ আৰু আত্ম-বিশ্বাসৰ মনোভাৱ জগাই তুলিছিল। তেওঁ সেৱা আৰু মমতাৰ মাৰ্গেৰে অগ্ৰসৰ হোৱাতো গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিল।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi
04 JUL 2025 8:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tribute to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi. He said that Swami Vivekananda Ji's thoughts and vision for our society remains our guiding light. He ignited a sense of pride and confidence in our history and cultural heritage, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
"I bow to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi. His thoughts and vision for our society remains our guiding light. He ignited a sense of pride and confidence in our history and cultural heritage. He also emphasised on walking the path of service and compassion."