প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বামী বিবেকানন্দজীদা মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
04 JUL 2025 8:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বামী বিবেকানন্দজীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ঐখোয়গী খুন্নাইগীদমক স্বামী বিবেকানন্দজীগী ৱাখল্লোনশিং অমসুং ভিজন অসিনা ঐখোয়গী লমজিং মৈরা ওইরি। মহাক্না ঐখোয়গী পুৱারী অমসুং কলচরেল হেরিতেজদা চাউথোকচবা অমসুং থাজবা পোকহনখি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"ঐহাক্না স্বামী বিবেকানন্দজীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকোক নোন্না খুরুমজরি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং অমসুং ভিজন্না ঐখোয়গী খুন্নাইগীদমক ঐখোয়গী লমজিং মৈরা ওইদুনা লৈরি। মহাক্না ঐখোয়গী পুৱারী অমসুং কলচরেল হেরিতেজদা চাউথোকচবা অমসুং থাজবা পোকহনখি। মহাক্না শেবা অমসুং মীনুংশিগী লম্বেলদা চৎনবসু হায়রমখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi
04 JUL 2025 8:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tribute to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi. He said that Swami Vivekananda Ji's thoughts and vision for our society remains our guiding light. He ignited a sense of pride and confidence in our history and cultural heritage, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
"I bow to Swami Vivekananda Ji on his Punya Tithi. His thoughts and vision for our society remains our guiding light. He ignited a sense of pride and confidence in our history and cultural heritage. He also emphasised on walking the path of service and compassion."