প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পোর্ত ওফ স্পেনদা ত্রিনিদাদকী শৈশকপা শ্রী রানা মোহিপকা উনখ্রে
04 JUL 2025 9:42AM by PIB Imphal
পোর্ত ওফ স্পেনদা পাংথোকপা চাকলেন অমদা প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা চহি খরগী মমাংদা মহাত্মা গান্ধিগী ১৫০শুবা জয়েন্তীগী পালন থৌরমদা ‘ভৈষ্ণব জন তু” শকখিবা, ত্রিনিদাদকী শৈশকপা, শ্রী রানা মোহিপকা উনখ্রে।
শ্রী মোহিপনা ভারতকী ঈশৈ অমসুং নাৎপু পামজবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"পোর্ত ওফ স্পেনদা পাংথোকপা চাকলেন অমদা চহি খরগী মমাংদা মহাত্মা গান্ধিগী ১৫০শুবা জয়েন্তীগী পালন থৌরমদা ‘ভৈষ্ণব জন তু” শকখিবা, ত্রিনিদাদকী শৈশকপা, শ্রী রানা মোহিপকা উনজরে। মহাক্না ভারতকী ঈশৈ অমসুং নাৎপু পামজবা অদু থাগৎনীংঙাই ওই।"

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Trinidadian Singer Mr. Rana Mohip in Port of Spain
04 JUL 2025 9:42AM by PIB Delhi
At a dinner in Port of Spain, the Prime Minister, Narendra Modi met Trinidadian Singer, Mr. Rana Mohip, who had sung ‘Vaishnava Jana To’ during the celebrations of the 150th Jayanti of Mahatma Gandhi held a few years ago.
Mr. Mohip’s passion for Indian music and culture also warmly appreciated by the Prime Minister.
The Prime Minister posted on X;
"At the dinner in Port of Spain, met Mr. Rana Mohip, who had sung ‘Vaishnava Jana To’ when we marked the 150th Jayanti of Mahatma Gandhi a few years ago. His passion towards Indian music and culture is appreciable."