প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সৌৰশক্তিয়ে বৈশ্বিক শক্তি ব্যৱস্থাক পুনৰাই গঢ় দিয়া সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
01 JUL 2025 12:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় সৌৰ মিত্ৰতাই কেৱল ভাৰততে নহয়, বৰঞ্চ সমগ্ৰ বিশ্বতে স্বচ্ছ শক্তি বিপ্লৱক আগুৱাই নিয়াৰ লগতে সৌৰশক্তিয়ে বৈশ্বিক শক্তি ব্যৱস্থাক পুনৰাই গঢ় দিয়া সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী প্ৰহ্লাদ যোশীয়ে এক্স-ত কৰা এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে কয়ঃ
"কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @JoshiPralhad-এ @isolaralliance-ই কেৱল ভাৰততে নহয়, বৰঞ্চ সমগ্ৰ বিশ্বতে স্বচ্ছ শক্তি বিপ্লৱক আগুৱাই নিয়াৰ লগতে সৌৰশক্তিয়ে বৈশ্বিক শক্তি ব্যৱস্থাক পুনৰাই গঢ় দিয়া সন্দৰ্ভত লিখিছে।"

Prime Minister's Office
PM shares an article on how solar power is reshaping the global energy landscape
01 JUL 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how solar power is reshaping the global energy landscape, with the International Solar Alliance driving the clean energy revolution not just in India but across the world.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, the Prime Minister's Office said:
"Union Minister Shri @JoshiPralhad writes about how solar power is reshaping the global energy landscape, with @isolaralliance driving the clean energy revolution not just in India but across the world."