প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সোলার পৱারনা কমদৌনা মালেমগী ইনর্জিগী ফিবম অহোংবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
01 JUL 2025 12:21PM by PIB Imphal
ইন্তরনেসনেল সোলার এল্লাইন্সনা ভারত খক্তগী নত্তনা মালেম শীনবা থুংবদা মৈখু থাংদবা ইনর্জি শীজিন্নবগী অওনবা পুরকপগা লোয়ননা সোলার পৱারনা কমদৌনা মালেমগী ইনর্জিগী ফিবম অহোংবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী প্রালহাদ জোসিগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“@isolaralliance না ভারত খক্তগী নত্তনা মালেম শীনবা থুংবদা মৈখু থাংদবা ইনর্জি শীজিন্নবগী অওনবা পুরকপগা লোয়ননা সোলার পৱারনা কমদৌনা মালেমগী ইনর্জিগী ফিবম অহোংবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা শ্রী @JoshiPralhad না ইখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM shares an article on how solar power is reshaping the global energy landscape
01 JUL 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how solar power is reshaping the global energy landscape, with the International Solar Alliance driving the clean energy revolution not just in India but across the world.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, the Prime Minister's Office said:
"Union Minister Shri @JoshiPralhad writes about how solar power is reshaping the global energy landscape, with @isolaralliance driving the clean energy revolution not just in India but across the world."