প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি ১১ গী মাইনিংগী অওনবশিংগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
23 JUN 2025 3:06PM by PIB Imphal
হৌখিবা চহি ১১ দা অচৌবা মাইনিংগী অওনবশিং পুরক্তুনা ভারতকী মাইনিং সেক্তরনা কোওপরেতিপ ফেদেরেলিজম অমসুং অরোন-অথুপ লৈতবা লৈঙাক অমগী মৈরা অমা ওইরকপগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি কিসন রেদ্দিগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কমদৌনা হৌখিবা চহি ১১ দা পুরকখিবা অওনবশিংনা মাইনিং সেক্তরদা কোওপরেতিপ ফেদেরেলিজমগী মশক থোকপা থবক অমা পাংথোকখিবা, কেন্দ্র-রাজ্য মতেং পাংনবা হেনগৎকপা অমসুং অফবা লৈঙাক ফগৎলকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @kishanreddybjp না ইখ্রে।

Prime Minister's Office
PM shares an article on 11 Years of Transformative Mining Reforms
23 JUN 2025 3:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how the pivotal reforms undertaken over the past eleven years have positioned India's mining sector as a beacon of cooperative federalism and transparent governance.
Responding to a post by Union Minister Shri G Kishan Reddy on X, the Prime Minister said:
“Union Minister Shri @kishanreddybjp writes how reforms in the past 11 years have made cooperative federalism a hallmark of the mining sector, deepening Centre-State cooperation and improving overall governance.”