ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯୋଗକୁ ମହିଳା ଓ ଶିଶୁ କଲ୍ୟାଣ ନୀତିରେ ଯୋଗକୁ ସାମିଲ କରାଯିବାରୁ ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ କିପରି ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ କଲ୍ୟାଣ ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି ସେ ସମ୍ପର୍କିତ ଏକ ଲେଖ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 JUN 2025 4:58PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ଆଜି ଏକ ଲେଖ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ କି ମହିଳା ଓ ଶିଶୁ କଲ୍ୟାଣ ନୀତିରେ ଯୋଗକୁ ସାମିଲ କରାଯିବାରୁ ଭାରତରେ ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ କିପରି ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ କଲ୍ୟାଣ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ ହୋଇପାରିଛି ତାହା ବର୍ଣ୍ଣିତ ଅଛି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ଅନ୍ନପୂର୍ଣ୍ଣା ଦେବୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ @Annapurna4BJPଜୀ ଏହା ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଚନ୍ତି କି କିଭଳି ଭାରତରେ ମହିଳା ଓ ଶିଶୁ କଲ୍ୟାଣ ନୀତିରେ ଯୋଗକୁ ସାମିଲ କରାଯିବାରୁ ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତୃଣମୂଳ ସ୍ତରରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସେବା ଏବଂ କଲ୍ୟାଣ ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି...ଅବଶ୍ୟ ସମସ୍ତେ ପଢ଼ନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India
21 JUN 2025 4:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India.
Responding to a post by Union Minister Smt Annapurna Devi on X, the Prime Minister said:
“Union Minister @Annapurna4BJP Ji highlights how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India... Have a read!”