প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লনদনদা পাংথোকখিবা ৱার্ল্দ তীম ব্লিৎজ চেম্পিয়নশিপ্সতা ব্লিৎজ সেমিফাইনেলদা দিব্যা দেশমুখগী ফজরবা মায় পাকপা অদুগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
19 JUN 2025 2:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লনদনদা পাংথোকখিবা ৱার্ল্দ তীম ব্লিৎজ চেম্পিয়নশিপ্সকী ব্লিৎজ সেমিফাইনেলগী সেকেন্দ লেগতা ভারতকী চেস প্রোদিজী দিব্যা দেশমুখনা মালেমগী নম্বর 1, হৌ য়িফান মায় থিবা পীদুনা পুৱারী ওইরবা মায় পাকপা অসি ফংখিবগীদমক ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
“লনদনদা পাংথোকখিবা ৱার্ল্দ তীম ব্লিৎজ চেম্পিয়নশিপ্সকী ব্লিৎজ সেমিফাইনেলগী সেকেন্দ লেগতা দিব্যা দেশমুখনা মালেমগী নম্বর 1, হৌ য়িফান মায় থিবা পীখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী অখাং কনবা অমসুং হোৎনবা কনবা অদু উৎলি। মসিনা হৌরক্লিবা চেস প্লেয়র কয়াদসু ইথিল পীরি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ মঙ্গোল পীজরি।
@DivyaDeshmukh05”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Divya Deshmukh for her stellar win in Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships in London
19 JUN 2025 2:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian chess prodigy Divya Deshmukh for her historic victory over World No. 1 Hou Yifan in the second leg of the Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships in London.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Congratulations to Divya Deshmukh on defeating the World No. 1, Hou Yifan in the 2nd leg of Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships, London. Her success highlights her grit and determination. It also inspires many upcoming chess players. Best wishes for her future endeavours.
@DivyaDeshmukh05”