প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লণ্ডনত অনুষ্ঠিত বিশ্ব টিম ব্লিটজ চেম্পিয়নশ্বিপত ব্লিটজ ছেমিফাইনেলত চমকপ্ৰদ জয়ৰ বাবে দিব্য দেশমুখক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 JUN 2025 2:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি লণ্ডনত অনুষ্ঠিত বিশ্ব টিম ব্লিটজ চেম্পিয়নশ্বিপত ব্লিটজ ছেমিফাইনেলৰ দ্বিতীয় লেগত বিশ্বৰ শীৰ্ষ বাছনিৰ হৌ য়িফানৰ বিৰুদ্ধে ঐতিহাসিক জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় দবাৰ বিস্ময়কৰ প্ৰতিভা দিব্য দেশমুখক অভিনন্দন জনায়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখে-
“লণ্ডনৰ ৱৰ্ল্ড টিম ব্লিটজ চেম্পিয়নশ্বিপৰ ছেমিফাইনেলৰ দ্বিতীয় লেগত বিশ্বৰ শীৰ্ষ বাছনিৰ হৌ য়িফানক পৰাস্ত কৰাৰ বাবে দিব্য দেশমুখলৈ অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ সফলতাই তেওঁৰ ধৈৰ্য আৰু দৃঢ়তাক উজ্জ্বল কৰি তুলিছে। তদুপৰি, ই বহুতো উদীয়মান দবা খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। তেওঁৰ উজ্জল ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো।
@DivyaDeshmukh05”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Divya Deshmukh for her stellar win in Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships in London
19 JUN 2025 2:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian chess prodigy Divya Deshmukh for her historic victory over World No. 1 Hou Yifan in the second leg of the Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships in London.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Congratulations to Divya Deshmukh on defeating the World No. 1, Hou Yifan in the 2nd leg of Blitz semifinal at the World Team Blitz Championships, London. Her success highlights her grit and determination. It also inspires many upcoming chess players. Best wishes for her future endeavours.
@DivyaDeshmukh05”