প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা G7 সম্মিৎকী নাকলদা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী রাস্ত্রপতিগা উনখ্রে
18 JUN 2025 2:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন 17, 2025দা কানাদাগী কানানাস্কিসতা পাংথোকখিবা 51শুবা G7 সম্মিৎকী নাকলদা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী লী জে-ম্যুংগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারত অমসুং রিবপ্লিক ওফ কোরিয়ানা কম্মর্স, ইনভেস্তমেন্ত, তেক্নোলোজী, গ্রীন হাইদ্রোজেন, শিপবিল্দিং অমসুং অহেনবা অসিগুম্বা সেক্তরশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“রাস্ত্রপতি শ্রী লী জে-ম্যুং অমসুং ঐহাক্না কানাদাদা মীফম অমা পাংথোকখি। ভারত অমসুং রিবপ্লিক ওফ কোরিয়ানা কম্মর্স, ইনভেস্তমেন্ত, তেক্নোলোজী, গ্রীন হাইদ্রোজেন, শিপবিল্দিং অমসুং অহেনবা অসিগুম্বা সেক্তরশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি। @Jaemyung_Lee”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets President of Republic of Korea on the sidelines of G7 summit
18 JUN 2025 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the President of Republic of Korea, H.E Mr. Lee Jae-myung on the sidelines of 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025. Shri Modi remarked that India and the Republic of Korea seek to work together in sectors like commerce, investment, technology, green hydrogen, shipbuilding and more.
In a post on X, he wrote:
“President Mr. Lee Jae-myung and I had a very good meeting in Canada. India and the Republic of Korea seek to work together in sectors like commerce, investment, technology, green hydrogen, shipbuilding and more. @Jaemyung_Lee”