প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা G7 সম্মিৎকী নাকলদা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
18 JUN 2025 2:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন 17, 2025দা কানাদাগী কানানাস্কিসতা পাংথোকখিবা 51শুবা G7 সম্মিৎকী নাকলদা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. মিস্তর এন্থোনী অলবানিজকা উনখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“কানাদাদা G7 সম্মিৎ মনুংদা ঐহাক্কী মরুপ, ওস্ত্রেলিয়াগী পি.এম. অলবানিজকা উনবদা নুংঙাইবা ফাওই! @AlboMP”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the Prime Minister of Australia on the sidelines of G7 summit
18 JUN 2025 2:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Prime Minister of Australia, H.E Mr. Anthony Albanese on the sidelines of 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025.
In a post on X, he wrote:
“Good to meet my friend, PM Albanese of Australia during the G7 Summit in Canada! @AlboMP”