Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India's zero-tolerance for cross-border terrorism
07 JUN 2025 12:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an article written by Raksha Mantri, Shri Rajnath Singh reaffirming India's zero-tolerance for cross-border terrorism.
Shri Modi said that Raksha Mantri asserts that any attack on India will be met with a strong response and no distinction will be made between terrorists and their perpetrators.
Responding to the X post of Raksha Mantri about the aforementioned article, Shri Modi said;
"Raksha Mantri Shri @rajnathsingh reaffirms India's zero-tolerance for cross-border terrorism. He asserts that any attack on India will be met with a strong response and no distinction will be made between terrorists and their perpetrators."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙমখৈ ৱাংমদগী চৎথরকপা তেরোরিজম ভারতনা খাংদুনা লৈথোক্তবগী মতাংগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে
07 JUN 2025 12:38PM by PIB Imphal
ঙমখৈ ৱাংমদগী চৎথরকপা তেরোরিজম ভারতনা খাংদুনা লৈথোক্তবগী মতাংদা রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত্ত খুৎ থারকপদা অকনবা পাউখুম অমা পীগনি অমসুং তেরোরিস্তশিং অমসুং মখোয় শৌগৎলিবশিংগী মরক্ত খেন্নবা অমতা লৈরোই হায়না রক্ষা মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
মথক্ত পনখিবা আর্তিকল অদুগী মতাংদা রক্ষা মন্ত্রীগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙমখৈ ৱাংমদগী চৎথরকপা তেরোরিজম ভারতনা খাংদুনা লৈথোক্তবগী মতাংদা রক্ষা মন্ত্রী শ্রী @rajnathsingh না অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি ভারত্ত খুৎ থারকপদা অকনবা পাউখুম অমা পীগনি অমসুং তেরোরিস্তশিং অমসুং মখোয় শৌগৎলিবশিংগী মরক্ত খেন্নবা অমতা লৈরোই”।