প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মল্লযুঁজাৰুসকলক উলানবাটৰ অ’পেন, ২০২৫-ত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অভিনন্দন জনায়
02 JUN 2025 8:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মল্লযুঁজাৰুসকলক উলানবাটৰ অ’পেন, ২০২৫-ৰ ৩য় ৰেংকিং ছিৰিজত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে। "আমাৰ নাৰী শক্তিয়ে ৰেংকিং ছিৰিজত এতিয়ালৈকে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শন কৰিছে, ইয়াৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত এই কৃতিত্ব অধিক স্মৰণীয় হৈ পৰিছে। এই ক্ৰীড়া প্ৰদৰ্শনে আগন্তুক অগণন খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"ক্ৰীড়াক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ সাফল্য লাভ কাৰ্য্য অব্যাহত আছে! উলানবাটৰ অ'পেন, ২০২৫-ৰ ৩য় ৰেংকিং ছিৰিজত ৬ টা সোণকে প্ৰমুখ্য কৰি ২১ টা পদক অৰ্জনৰ বাবে আমাৰ মল্লযুঁজাৰুসকলক অভিনন্দন জনালোঁ। আমাৰ নাৰী শক্তিয়ে ৰেংকিং ছিৰিজত এতিয়ালৈকে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শন কৰিছে, ইয়াৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত এই কৃতিত্ব অধিক স্মৰণীয় হৈ পৰিছে। এই ক্ৰীড়া প্ৰদৰ্শনে আগন্তুক অগণন খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates wrestlers for their phenomenal performance in the Ulaanbaatar Open 2025
02 JUN 2025 8:01PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated the wrestlers for their phenomenal performance at the 3rd Ranking Series in the Ulaanbaatar Open 2025. "Our Nari Shakti has given their best ever performance at the Ranking Series, making this feat even more memorable. This sporting performance will inspire several upcoming athletes", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"India’s accomplishments in sports continue! Congrats to our wrestlers for their phenomenal performance at the 3rd Ranking Series in the Ulaanbaatar Open 2025, bringing home 21 medals including 6 Golds. Our Nari Shakti has given their best ever performance at the Ranking Series, making this feat even more memorable. This sporting performance will inspire several upcoming athletes."