প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আলোড়ন সৃষ্টিকাৰী যুৱ ক্ৰিকেটাৰ বৈভৱ সূৰ্য্যবংশীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎ
30 MAY 2025 2:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পাটনা বিমানবন্দৰত আলোড়ন সৃষ্টিকাৰী যুৱ ক্ৰিকেটৰ বৈভৱ সূৰ্য্যবংশী আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক সাক্ষাৎ কৰে। "তেওঁৰ ক্ৰিকেট দক্ষতাক সমগ্ৰ দেশতে প্ৰশংসা কৰা হৈছে! তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়াসসমূহৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছোঁ", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"পাটনা বিমানবন্দৰত আলোড়ন সৃষ্টিকাৰী যুৱ ক্ৰিকেটাৰ বৈভৱ সূৰ্য্যবংশী আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক লগ পালোঁ। তেওঁৰ ক্ৰিকেট দক্ষতাক সমগ্ৰ দেশতে প্ৰশংসা কৰা হৈছে! তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়াসসমূহৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi
30 MAY 2025 2:29PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi met the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi and his family, today, at the Patna airport."His cricketing skills are being admired all over the nation! My best wishes to him for his future endeavours", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"At Patna airport, met the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi and his family. His cricketing skills are being admired all over the nation! My best wishes to him for his future endeavours."