প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা ক্রিকেত শান্নরোয় বৈভব সূর্যবংশী উনখ্রে
30 MAY 2025 2:29PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পাত্না এয়রপোর্ততা নহা ওইরিবা ক্রিকেত শান্নরোয় বৈভব সূর্যবংশী অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী ক্রিকেতকী হৈথোই-শিংথোইবা লৈবাক শীনবা থুংনা পাম্নরে। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পাত্না এয়রপোর্ততা নহা ওইরিবা ক্রিকেত শান্নরোয় বৈভব সূর্যবংশী অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগা উনখ্রে। মহাক্কী ক্রিকেতকী হৈথোই-শিংথোইবা লৈবাক শীনবা থুংনা পাম্নরে। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi
30 MAY 2025 2:29PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi met the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi and his family, today, at the Patna airport."His cricketing skills are being admired all over the nation! My best wishes to him for his future endeavours", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"At Patna airport, met the young cricketing sensation Vaibhav Suryavanshi and his family. His cricketing skills are being admired all over the nation! My best wishes to him for his future endeavours."