Prime Minister's Office
PM chairs the NDA Chief Ministers' Conclave in Delhi
25 MAY 2025 6:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi chaired the NDA Chief Ministers' Conclave in Delhi today. He emphasised the need to add momentum to our development trajectories and ensure the benefits of a double-engine government reach the people in an effective manner.
In a thread post on X, he wrote:
“Participated in the NDA Chief Ministers' Conclave in Delhi. We had extensive deliberations about various issues. Various states showcased their best practices in diverse areas including water conservation, grievance redressal, strengthening administrative frameworks, education, women empowerment, sports and more. It was wonderful to hear these experiences.”
“I emphasised the need to add momentum to our development trajectories and ensure the benefits of a double-engine government reach the people in an effective manner. Spoke about building stronger synergies in key areas be it cleanliness, sanitation, healthcare, youth empowerment, agriculture, technology and more.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা দিল্লীদা এন.দি.এ. চীফ মিনিস্তর্স কনক্লেবতা শরুক য়াখ্রে
25 MAY 2025 6:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংদুনা ঙসি নই দিল্লীদা এন.দি.এ. চীফ মিনিস্তর্স কনক্লেবতা শরুক য়াখ্রে। ঐখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙজেল য়াংখৎহনবগী মথৌ তাবা অমসুং দবল ইঞ্জিনগী খুদোংচাবশিং অসি নীংথিবা মওংদা মীয়ামদা শোইদনা য়ৌহনবদা অহেনবা মিৎয়েং থমখি।
Xতা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইখিঃ
“দিল্লীদা পাংথোকপা এন.দি.এ. চীফ মিনিস্তর্স কনক্লেবতা শরুক য়াখি। ঐখোয়না তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংগী মতাংদা কুপ্না খন্ন-নৈনখি। ঈশিং য়োকশিনবা, মীয়ামগী ৱাকৎকী ৱারোইশিন পুরকপা, লৈঙাকপগী ফ্রেমৱর্ক মপাঙ্গল কনখৎহনবা, এজুকেসন, নুপীশিংগী পাঙ্গল হাপ্পা, শান্ন-খোৎনবা অমসুং অতোপ্পা হীরম কয়া য়াওনা তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংনা মখোয়না পাংথোকখিবা থৌওংশিং পাউদম্নখি। ৱারোলশিং অসি তাবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই”।
“ঐখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙজেল য়াংখৎহনবগী মথৌ তাবা অমসুং দবল ইঞ্জিনগী খুদোংচাবশিং অসি নীংথিবা মওংদা মীয়ামদা শোইদনা য়ৌহনবদা ঐহাক্না অহেনবা মিৎয়েং থমখি। লু-নানবা, সেনিতেসন, হকশেল ঙাক্না চৎপা, নহাশিংগী পাঙ্গল হাপ্পা, লৌউ-শিংউ, তেক্নোলোজী অমসুং অতোপ্পা মরু ওইবা হীরমশিংদা তেংবাংনদুনা থবক তৌমিন্নবগী মতাংদা ঐহাক্না ৱাফমশিং থমখি”।