প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মিস্তর ফ্রেদ্রিচ মর্জতা জর্মনীগী চাঞ্চেল্লর ওইনা ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 MAY 2025 6:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মিস্তর ফ্রেদ্রিচ মর্জতা জর্মনীগী চাঞ্চেল্লর ওইনা ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ভারত অমসুং জর্মনীগী মরক্তা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
"চাঞ্চেল্লর @_FriedrichMerzগা ৱারী শারে অমসুং ওফিস পায়রকপদা মঙোন্দা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। ভারত অমসুং জর্মনীগী মরক্তা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে। রিজেনেল অমসুং গ্লোবেল দিবেলপমেন্তশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখ্রে। ঐখোয়না তেরোরিজমগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা পুন্না লেপ্পী।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Mr. Friedrich Merz on assuming office of Chancellor of Germany
20 MAY 2025 6:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his congratulations to Mr. Friedrich Merz on assuming office of Chancellor of Germany. He reaffirmed the commitment to further strengthen the Strategic Partnership between India and Germany.
In a post on X, he wrote:
"Spoke to Chancellor @_FriedrichMerz and congratulated him on assuming office. Reaffirmed our commitment to further strengthen the Strategic Partnership between India and Germany. Exchanged views on regional and global developments. We stand united in the fight against terrorism.”