প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহামান্য পোপ লিও চতুৰ্থলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
09 MAY 2025 2:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ তৰফৰ পৰা মহামান্য পোপ লিও চতুৰ্থক আন্তৰিক অভিনন্দন আৰু শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কেথলিক গীৰ্জাৰ পোপৰ নেতৃত্বক প্ৰশংসা কৰি বিশ্ব শান্তি, সম্প্ৰীতি, সংহতি আৰু সেৱাৰ প্ৰচাৰত ইয়াৰ গভীৰ গুৰুত্বৰ কথা উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছে;
"মই ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ ফালৰ পৰা মহামান্য পোপ লিও চতুৰ্থক আন্তৰিক অভিনন্দন আৰু শুভেচ্ছা জনাইছো। শান্তি, সম্প্ৰীতি, সংহতি আৰু সেৱাৰ আদৰ্শৰ অগ্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত গভীৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ মুহূৰ্তত তেওঁ কেথলিক গীৰ্জাৰ নেতৃত্ব বহন কৰিছে। উমৈহতীয়া মূল্যবোধসমূহ আগুৱাই নিয়াৰ উদ্দেশ্যে মহামান্য কৰ্তৃপক্ষৰ সৈতে আলোচনা অব্যাহত ৰখা তথা সম্পৰ্ক বাহাল ৰখাৰ বাবে ভাৰত প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। @Pontifex”

Prime Minister's Office
Prime Minister conveys greetings to His Holiness Pope Leo XIV
09 MAY 2025 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended his heartfelt felicitations and best wishes to His Holiness Pope Leo XIV on behalf of the people of India. Shri Modi lauded the Pope’s leadership of the Catholic Church, noting its profound significance in promoting global peace, harmony, solidarity, and service.
The Prime Minister wrote on X;
“I convey sincere felicitations and best wishes from the people of India to His Holiness Pope Leo XIV. His leadership of the Catholic Church comes at a moment of profound significance in advancing the ideals of peace, harmony, solidarity and service. India remains committed to continued dialogue and engagement with the Holy See to further our shared values.
@Pontifex”