প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ হোলিনেস পোপ লিও ১৪ গী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
09 MAY 2025 2:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিজ হোলিনেস পোপ লিও ১৪ গী মফমদা ভারত মীয়ামগী মহুৎ শিল্লগা তরাম্না ওকপগী ৱাফম ফোঙদোকখ্রে অমদি য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা কেথলিক চর্চ অসিবু পোপনা লুচিংলিববু শিংথারদুনা, মসিনা মালেমদা ইং তপ্পা, পুকচেল তিন্নবা, পুন্না লেপমিন্নবা, অমদি থৌগলগী লমদা য়াম্না মরু ওই হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না ইখি:
“হিজ হোলিনেস পোপ লিও ১৪ বু ঐহাক্না ভারত মীয়ামগী মহুৎ শিল্লগা তরাম্না ওকচরি অমদি য়াইফ পাউজেল পীজরি। মহাক্না কেথলিক চর্চ অসি লুচিংবা ওইরকপসি ইং তপ্পা, পুকচেল তিন্নবা, পুন্না লেপমিন্নবা অমদি থৌগলগী ৱাখল্লোন মাঙদা চঙশিন্বা মথৌ তারকপা মতমসিদা লাক্লি। ঐখোয়গী মান্নবা ফিদম হেন্না পাকথোকহন্নবা হোলী সীগা মখা তানা ৱারী শাননবা অমদি পুন্না চৎমিন্ননবা খোঙফম হোংদনা লৈরি।
@Pontifex”

Prime Minister's Office
Prime Minister conveys greetings to His Holiness Pope Leo XIV
09 MAY 2025 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended his heartfelt felicitations and best wishes to His Holiness Pope Leo XIV on behalf of the people of India. Shri Modi lauded the Pope’s leadership of the Catholic Church, noting its profound significance in promoting global peace, harmony, solidarity, and service.
The Prime Minister wrote on X;
“I convey sincere felicitations and best wishes from the people of India to His Holiness Pope Leo XIV. His leadership of the Catholic Church comes at a moment of profound significance in advancing the ideals of peace, harmony, solidarity and service. India remains committed to continued dialogue and engagement with the Holy See to further our shared values.
@Pontifex”