গৃহ মন্ত্ৰালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত অসামৰিক বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠানত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে প্ৰদান কৰে ২০২৫ বৰ্ষৰ বাবে ৪টা পদ্ম বিভূষণ, ১০টা পদ্মভূষণ আৰু ৫৭টা পদ্মশ্ৰী বঁটা
28 APR 2025 7:20PM by PIB Guwahati
আজি ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনৰ গণতন্ত্ৰ মণ্ডপত অনুষ্ঠিত অসামৰিক বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠানত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে ২০২৫ বৰ্ষৰ বাবে ৪ টা পদ্ম বিভূষণ, ১০ টা পদ্মভূষণ আৰু ৫৭ টা পদ্মশ্ৰী বঁটা প্ৰদান কৰে।
এই উপলক্ষে ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীযুত জগদীপ ধনখৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডী, কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ লগতে কেবাগৰাকীও কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী আৰু ভালেমান বিশিষ্ট ব্যক্তি উপস্থিত থাকে।
উল্লেখ্য যে কাইলৈ ​​২৯ এপ্ৰিল, ২০২৫ তাৰিখে পুৱা ৰাষ্ট্ৰীয় যুদ্ধ স্মাৰকত পদ্ম বঁটাপ্ৰাপকসকলে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিব। তেওঁলোকে ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱন আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী সংগ্ৰহালয়ো পৰিদৰ্শন কৰিব।

Ministry of Home Affairs
President of India presents 4 Padma Vibhushan, 10 Padma Bhushan and 57 Padma Shri Awards for the year 2025 at Civil Investiture Ceremony-I held at Rashtrapati Bhawan
28 APR 2025 7:20PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu presented 4 Padma Vibhushan, 10 Padma Bhushan and 57 Padma Shri Awards for the year 2025 at the Civil Investiture Ceremony-I held in Ganatantra Mandap of the Rashtrapati Bhawan today.
The Vice President of India, Shri Jagdeep Dhankhar, Prime Minister Shri Narendra Modi, Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, many Ministers of the Union and other dignitaries were present on the occasion.
The Padma Awardees will pay homage at the National War Memorial tomorrow morning, April 29, 2025. They will also visit Rashtrapati Bhawan and Pradhanmantri Sangrahalaya.