প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CCSগী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
23 APR 2025 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পহলগামগী তেরোরিস্তনা চত্থখিবা এতেক অদুগী মতুংদা ঙসি 7, লোক কল্যান মার্গতা কেবিনেৎ কম্মিতি ওন সেক্যুরিতীগী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"পহলগামগী তেরোরিস্তনা চত্থখিবা এতেক অদুগী মতুংদা 7, লোক কল্যান মার্গতা CCSগী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a meeting of the CCS
23 APR 2025 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, chaired a meeting of the Cabinet Committee on Security at 7, Lok Kalyan Marg, today, in the wake of the terrorist attack in Pahalgam.
The Prime Minister posted on X :
"In the wake of the terrorist attack in Pahalgam, chaired a meeting of the CCS at 7, Lok Kalyan Marg."