Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi receives a telephone call from the President of the Republic of Finland H.E. Mr. Alexander Stubb
The leaders review ongoing bilateral collaboration and reiterated commitment to further deepen the partnership
They exchanged view on regional and global issues
16 APR 2025 5:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephonic conversation with the President of the Republic of Finland H.E. Mr. Alexander Stubb today.
The leaders reviewed the ongoing collaboration between the two countries including in the areas of digitalization, sustainability and mobility. They reiterated their commitment to further strengthen and deepen the partnership including in the areas of quantum, 5G-6G, AI and cyber-security.
The leaders also exchanged the views on regional and global issues of mutual interest, including the situation in Ukraine. President Stubb expressed Finland’s support for closer India- EU relations and conclusion of a mutually beneficial FTA at the earliest.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিপব্লিক ওফ ফিনলেন্দগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী এলেকজেন্দর স্তবকা ফোনদা ৱারি-ৱাতাই শানখ্রে
লুচিংবশিংনা হৌজিক চত্থরিবা বাইলেতরেল কোলাবোরেসনগী মতাংদা য়েংশিনখি অমসুং পার্তনরশিপ অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি
মখোয়না রিজনেল অমসুং গ্লোবেল ইসুশিংগী মতাংদা খন্নখি
16 APR 2025 5:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিপব্লিক ওফ ফিনলেন্দগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী এলেকজেন্দর স্তবকা ঙসি ফোনদা ৱারি-ৱাতাই শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা দিজিতেলাইজেসন, সস্তেনেবিলিতী অমসুং মোবিলিতীগী লমশিং য়াওনা লৈবাক অনিগী মরক্তা হৌজিক চত্থরিবা কোলাবোরেসন অদু য়েংশিনখি। মখোয়না ক্বান্তম, 5G-6G, AI অমসুং সাইবর-সেক্যুরিতীগী লমশিং য়াওনা পার্তনরশিপ অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং হেন্না চেৎশিলহন্নবা মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবশিং অদুনা য়ুক্রেনগী হৌজিক লেরিবা ফিভম য়াওনা নাকল অনিমক্কী ম্যুচুৱল ইন্তরেস্ততা লৈবা রিজনেল অমসুং মালেমগী ওইবা হিরমশিংদশু মীৎয়েং চংখি। ফিনলেন্দগী প্রসিদেন্ত স্তবনা ইন্দিয়া- EUগী মরী হেন্না নকশিন্ননবা অমসুং অমগা অমগা কান্নবা FTA অমা অথুবা মতমদা লোইশিন্ননবা ফিনলেন্দনা শৌগৎলি হায়না ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না মরী লৈনদুনা লৈনবা য়ানখি।