প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী পি.এম.গা উনখ্রে
04 APR 2025 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থাইলেন্দগী বেঙ্কোক্তা পাংথোক্লিবা ৬শুবা BIMSTEC সম্মিতকা ইরোইননা ভুতানগী প্রাধন মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী শেরিং তোবগেগা উনখ্রে।
Xতা থাংগৎলকপা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না হায়খি:
“ঐগী নুংশিরবা মরুপ, পি.এম. তোবগেগা লোইননা য়াম্না নুংঙাইরবা ৱারি-ৱাতাই কয়া অমা শানখ্রে। ভুতানগা ভারতকা মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অসি অচেৎপা অমনি। ঐখোয়না সেক্তর কয়া অমদা খুৎশম্নদুনা য়াম্না চাউনা থবক তৌমিন্নরি।
@tsheringtobgay”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets PM of Bhutan
04 APR 2025 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Prime Minister of Bhutan, H.E. Mr. Tshering Tobgay on the sidelines of the 6th BIMSTEC summit in Bangkok, Thailand today.
In a post on X, he stated:
“Had a great conversation with my good friend, PM Tobgay. India’s friendship with Bhutan is robust. We are cooperating extensively in several sectors.
@tsheringtobgay”