প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
04 APR 2025 1:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আজি থাইলেণ্ডৰ বেংককত অনুষ্ঠিত ৬ষ্ঠ বিমষ্টেক সন্মিলনৰ আঁৰত ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম শ্বেৰিং টবগেৰে মিলিত হয়।
এক্সৰ এটা প’ষ্টত তেখেতে কয়ঃ
'মোৰ পৰম বন্ধু প্ৰধানমন্ত্ৰী টবগেৰ সৈতে এক সুন্দৰ বাৰ্তালাপত মিলিত হওঁ। ভূটানৰ সৈতে ভাৰতৰ বন্ধুত্ব গভীৰ। আমি একাধিক খণ্ডত ব্যাপক সহযোগিতা কৰিছোঁ।
@tsheringtobgay”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets PM of Bhutan
04 APR 2025 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the Prime Minister of Bhutan, H.E. Mr. Tshering Tobgay on the sidelines of the 6th BIMSTEC summit in Bangkok, Thailand today.
In a post on X, he stated:
“Had a great conversation with my good friend, PM Tobgay. India’s friendship with Bhutan is robust. We are cooperating extensively in several sectors.
@tsheringtobgay”