প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ নৱীকৰণযোগ্য শক্তি খণ্ডৰ উল্লেখনীয় বিকাশৰ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 APR 2025 7:40PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ নৱীকৰণযোগ্য শক্তি খণ্ডৰ বিকাশক ‘উল্লেখনীয়’ আৰু ‘স্থিৰতাৰ প্ৰতি আমাৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতিশ্ৰুতি’ বুলি আজি প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী প্ৰহ্লাদ যোশীয়ে ‘এক্স’ত কৰা এটা ‘পোষ্ট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনায় তেওঁ কয়:
"এক উল্লেখনীয় বিকাশ, স্থিৰতাৰ প্ৰতি আমাৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ উদাহৰণ!"

Prime Minister's Office
PM lauds remarkable growth of India’s renewable energy sector
01 APR 2025 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the growth of India’s renewable energy sector as remarkable and a commitment of our people towards sustainability.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, he stated:
“A great development, illustrating the commitment of our people towards sustainability!”