Prime Minister's Office
PM lauds remarkable growth of India’s renewable energy sector
01 APR 2025 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the growth of India’s renewable energy sector as remarkable and a commitment of our people towards sustainability.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, he stated:
“A great development, illustrating the commitment of our people towards sustainability!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী রিন্যুএবল ইনর্জী সেক্তরদা শীংথানীংঙাই ওইনা গ্রোথ লৈরকপা অসি পি.এম.না থাগৎখ্রে
01 APR 2025 7:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী রিন্যুএবল ইনর্জী সেক্তরগী গ্রোথ অসি শীংথানীংঙাই ওই অমসুং সস্তেনেবিলিতীগী মাইকৈদা ঐখোয়গী ফিরেপ অমনি হায়না থাগৎখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী প্রলহাদ জোশীনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা মহাক্না হায়:
“সস্তেনেবিলিতীগী মাইকৈদা ঐখোয়গী মীয়ামগী ফিরেপ উৎলিবা অচৌবা দিবেলপমেন্ত অমা!”