Prime Minister's Office
PM lauds remarkable growth of India’s renewable energy sector
01 APR 2025 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the growth of India’s renewable energy sector as remarkable and a commitment of our people towards sustainability.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, he stated:
“A great development, illustrating the commitment of our people towards sustainability!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତରେ ନବୀକରଣୀୟ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବୃଦ୍ଧିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
01 APR 2025 7:40PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତରେ ନବୀକରଣୀୟ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରର ବିକାଶକୁ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବୋଲି ଦର୍ଶାଇ କହିଛନ୍ତି କି ଏହା ଆମ ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ସ୍ଥିରତା ପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାର ପ୍ରମାଣ ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପ୍ରହ୍ଲାଦ ଯୋଶୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ସେ କହିଛନ୍ତି:
“ଏହା ଏକ ମହତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ବିକାଶ, ଯାହାକି ସ୍ଥିରତା ପ୍ରତି ଆମ ଲୋକଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ।”