Prime Minister's Office
PM congratulates Men’s Regu team on winning India’s first Gold at Sepak Takraw World Cup 2025
26 MAR 2025 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today extended heartfelt congratulations to the Indian Sepak Takraw contingent for their phenomenal performance at the Sepak Takraw World Cup 2025. He also lauded the team for bringing home India’s first gold.
In a post on X, he said:
“Congratulations to our contingent for displaying phenomenal sporting excellence at the Sepak Takraw World Cup 2025! The contingent brings home 7 medals. The Men’s Regu team created history by bringing home India's first Gold.
This spectacular performance indicates a promising future for India in the global Sepak Takraw arena.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সেপক তক্রৌ ৱর্ল্দ কপ 2025দা ভারতকী অহানবা গোল্দ লৌরকপদা নুপাগী রেগু তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 MAR 2025 3:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সেপক তক্রৌ ৱর্ল্দ কপ 2025দা ভারতকী সেপক তক্রৌ কন্তিঞ্জেন্তবু মখোয়গী অখন্নবা পরফোর্মেন্সকীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না তীম অসিনা ভারতকী অহানবা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তসু থাগৎখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“সেপক তক্রৌ ৱর্ল্দ কপ 2025দা অখন্নবা স্পোর্তিং এক্সিলেন্স উৎখিবগীদমক ঐখোয়গী কন্তিঞ্জেন্তদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! কন্তিঞ্জেন্ত অসিনা মেদল 7 লৌখ্রে। নুপাগী রেগু তীমনা ভারতকী অহানবা গোল্দ লৌরক্তুনা পুৱারী শেমখ্রে।
শীংথানীংঙাই ওইরবা পরফোর্মেন্স অসিনা গ্লোবেল সেপক তক্রৌ এরেনাদা ভারতকী আশা লৈরবা তুংলমচৎ অমা লৈ তাক্লি।”